Masterclass: Word light-psychopaat proof | Renaer&Zainea

Masterclass: Word light-psychopaat proof

masterclass najaar 2019

Voor wie
Deze opleiding is gemaakt voor mensen die hun leven diepgaand willen veranderen.
Met deze training willen we tegemoet komen aan eenieder die het slachtoffer is (geweest) van een destructieve relatie maar ook aan degenen die met manipulatie en/of emotionele chantage te maken hebben en zich daartegen willen wapenen. Heb je iemand in je leven die jou hierin steunt dan is deze persoon welkom in onze masterclass als jouw ‘buddy’.

Doel
Ons uiteindelijke doel is er voor te zorgen dat de levens van onze deelnemers wezenlijk veranderen, en dat de deelnemers richting een leven gaan waarin ze een diep intens geluk en een diep gevoel van blijheid ervaren.

Methodiek
Theoretische stukken zullen afgewisseld worden met momenten waarop mensen in groep gecoacht zullen worden.
Daarbij zal heel diepgaand ingegaan worden op de vraag van de deelnemers, telkens met de bedoeling dat via deze coaching alle deelnemers zaken meenemen in hun eigen situatie. Meer over de inhoud van deze training vind je hier.

Ons aanbod:

  • 4 trainingsdagen incluis lunch, koffie, thee, water en versnaperingen.
  • één individuele coaching sessie (voorafgaand aan de training)
  • één geheime Facebook groep enkel voor de cursisten
  • facultatief een terugkomdag (zit niet in de prijs inbegrepen).

Trainingsdata:

  • 7 september 2019 (9u tot 18u)
  • 21 september 2019 (9u tot 18u)
  • 5 oktober 2019 (9u tot 18u)
  • 19 oktober 2019 (9u tot 18u)

Praktisch
De trainingsdagen en de individuele coaching gaan door in onze praktijk in Temse (Beeldstraat 29). Als je zou willen overnachten, zijn er in de buurt voldoende hotels en B&B’s waar je terecht kan. Parkeren kan op onze oprit en indien deze vol is, is er parkeerruimte op 650 m loopafstand van onze praktijk.

Koffie, thee, water en versnaperingen alsook de lunch zijn inbegrepen in de prijs.

Prijs
De prijs van de Masterclass is 890 euro p.p. met de mogelijkheid voor een ‘buddy-extensie’, dus 2 mensen die samen meedoen voor 1480 euro.

 

Nu met tijdelijke opties:

  • Optie voor 1 persoon: €590
  • Optie met buddy-extensie: €980 (1 persoon + buddy)


Let op: opties worden maar een beperkte periode vastgehouden.

Meer info
Meer over de inhoud van deze training vind je hier.
Meer info en inschrijvingen kunnen via info@renaer-zainea.com.

 

Getuigenissen deelnemers vroegere masterclass

Ref_ine

* * *

Claudine: Van mijn jeugd herinner ik me weinig, behalve dat ik me eenzaam voelde thuis. Ik was een blij, vrolijk, speels, sociaal en goedlachs kind als ik ergens anders was, maar thuis was ik eenzaam en hing ik uren aan de telefoon met vriendjes. Op school was ik graag gezien door leerkrachten, maar thuis was ik nooit goed genoeg. Mijn enige gelukkige jaren als kind, waren de jaren die ik op internaat zat. Ik hoorde mensen zeggen dat ik knap was en het ver zou schoppen, maar ik snapte niet waarom. Thuis hoorde ik immers alleen het tegenovergestelde. En ouders die kennen je het beste. Toch? Jaren heb ik getracht om perfect te zijn, hard gewerkt, maar nergens geraakt. Dat kon alleen aan mezelf liggen. Ik bleef doorzetten en doorzetten, ploeteren om te overleven, wrong me in alle bochten opdat mensen me aardig en goed genoeg zouden vinden. Dat gevoel kwam nooit. Integendeel. Hoe meer ik mijn best deed, hoe minder bestaansrecht ik thuis ervaarde en hoe meer agressie op me af kwam. Mijn ouders hadden gelijk, ik was niet goed genoeg, want kijk, ik veranderde voortdurend van werk en telkens weer was er wel een collega die mij pestte en in elke directie was er wel iemand die mij weg wou. Het lag dus zeker aan mij. Kon niet anders. Het leek alsof ik al jaren rondzwom in zee en nooit land in zicht kreeg. Ik voelde me moe gevochten, uitgeput van het blijven proberen. Ik was op en het hoefde allemaal niet meer.  Toen woonde ik de lezing van Bart bij over light-psychopaten. Voor het eerste leek het of ik kon ademen zonder druk op mijn borst. Voor het eerst kreeg ik erkenning voor mijn eenzaamheid, boosheid, verdriet, wanhoop en kon ik het plaatsen. Ik was dus niet de enige die dit meemaakte. Het lag ook niet aan mij. Die lezing werd mijn reddingsboei en gaf me hoop op beterschap. Ik kon dit omdraaien en overleven. De workshop werd mijn reddingsboot die me aan land bracht en de belangrijkste ontmoeting in mijn leven mogelijk maakte: een ontmoeting met mezelf.

* * *

Anoniem: De Masterclass 'Word LP proof' was een eye-opener voor mij. Ik leerde er meer over mezelf kennen. Over de 'gever' die tot het uiterste wil gaan uit dienstbaarheid voor anderen, spontaan vanuit mezelf omdat ik het thuis zo geleerd heb. Als er op het werk ten onrechte onredelijk veel (gratis) extra werk van mij geëist werd door bepaalde leidinggevenden, botste dat zwaar tegen mijn eerlijkheidsgevoel. Maar ik deed het toch. Zo verloor ik al mijn vrije tijd en maakte ik helemaal geen werk van mijn eigen noden en dromen. In de Masterclass ontdekte ik dat ik met light-psychopaten (LP's) te maken had, waarom ze zo zijn en hoe ze dat alles voor elkaar krijgen. Ik kan ze niet volledig vermijden: er zijn er overal. Maar ik kan ze nu veel sneller herkennen en gepast reageren. Ik kan mezelf ook al iets gunnen en stapsgewijs stukjes van mijn eigen droom realiseren. In mijn familie kreeg ik ook met LP's te maken. Een 'perfect en heel sympathiek gezin' bleek toch anders te zijn dan hoe het zich naar buiten toonde. Blijkbaar deden de LP's er alles aan om dat goed verborgen te houden. Ik was toch bedolven onder mijn werk, dus toen ook nog eens van geen belang voor hen. Dat veranderde door een ingrijpende familiegebeurtenis. Opnieuw stond ik voor een puzzel met verschillende raadsels over vreemd en zelfs onvoorstelbaar gedrag van mensen, die ik dacht te kennen. Omdat ik zelf niet door had wat er precies gebeurde, liep ik erin zoals de meeste mensen. Tot ik in de Masterclass leerde wat gaslighting is. Toen viel de hele puzzel in elkaar en kreeg ik zicht op de strategie van deze LP's. En ook op hoe ze hun prooi en andere mensen daarvoor gebruikten. Confronterend! Het doet dan goed dat je in zo'n Masterclass niet alleen bent. Ik kreeg steun van de hele groep met mensen die ook zo'n nare dingen hebben meegemaakt. Dat maakt de Masterclass bijzonder effectief en een absolute aanrader.

Abonneer je op onze nieuwsbrief:

* indicates required